fbpx

Turne me shumë aktivitete 2018

 

Clear

Çmimi i turneut me akomodim sipas përshkrimit

SKU: multi activity tour Kategoria:
Destination
Jalë
Zeitraum/Dauer
7 Tage
Art der Reise
Aktivitete në natyrë

Përshkrimi

Të përfshira:

 • Akomodim në Hotel me 3* (2 Persona në dhomë) x 7 Net
 • Vaktet (7 x Mëngjesi & 7 x Darka gjithmonë në restorant)
 • Të gjitha aktivitetet e përshkruara në program si dhe paisjet e nevojshme për zhvillimin e tyre
 • Biletat për Kalanë e Ali Pashës
 • Transporti nga aeroporti (Prishtina ose Tirana)
 • Udhërrëfyes profesionist të cilët flasin rrjedhshëm anglisht, frëngjisht dhe italisht.

Nuk përfshihen:

 • Fluturimi për në Shqipëri
 • Pushimet e kafesë & pijet alkoholike

Ju nevojiten:

 • Kapele,
 • Krem kundër diellit,
 • Ujë 1.5 L,
 • Rroba banje,
 • Syze dielli,
 • Këpucë për plazh & këpucë për ecje

Informacion mbi udhëtimin dhe transferimin:

Ne ju bëjmë me dije se udhëtimi, psh. fluturimi për në Shqipëri nuk është i përfshirë në këtë ofertë dhe që duhet të organizohet nga vet ju. Ne ju rekomandojmë që të rezervoni një fluturim direkt për në Prishtinë (Kosovo) ose një fluturim me ndalesa (1 ndalesë) për në Tiranë (Shqipëri). Në mënyrë që udhëtimi juaj të shkoj sipas planit është e preferueshme që ju të arrini një ditë me heret nga data e nisjes së këtij turneu. Transferimi nga aeroporti (Aeroporti i Prishtinës ose Aeroporti Nënë Tereza në Tiranë) si dhe akomodimi përpara nisjes së këtij turneu do të organizohen nga unique albania GmbH. Ju lutem të na dërgoni sa më heret që të jetë e mundur të dhënat se ku dhe kur do të arrini.

Lokalität

Komentet

Nuk ka asnjë koment

Lini i pari një koment Turne me shumë aktivitete 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *