fbpx

Gjej fluturimin

Zgjedhje e madhe e fluturimeve për në Shqipëri

Informacion mbi udhëtimin

Po shkoni në Shqipëri

Aeroporti i Nënë Terezës: Ndodhet në gadishullin e Ballkanit në pjesën juglindore të Europës. Shqipëria ndodhet afër qyteteve europiane dhe mund të vizitohet lehtë nga ajri, toka dhe deti.

I vetmi aeroport në Shqipëri me lidhje ndërkombëtare është aeroporti internacional Nënë Tereza. Ky aeroport ndodhet në Rinas, 17 km në veriperëndim të Tiranës. Mënyra më e përshtatshme për të shkuar në Tiranë nga aeroporti është me taxi. Kohëzgjatja e udhëtimit nga aeroporti për në Tiranë është rreth njëzet ose tridhjetë minuta, në varësi të trafikut.

Informacion shtesë
Aeroporti “Nënë Tereza”
Në aeroport ndodhet një dyqan pa taksa. Dogana punon 24 orë në ditë.
Tel: 00355 4/2381800/1600, Fax: 00355 4/2379065

Të humbura & Të gjetura:
Tel: 00355 4/2381681/82, Cel: 00355 69 20 66626
E-mail: info@tirana-airport.com, Website: http://www.tirana-airport.com/

Po shkoni në Kosovë

Aeroporti i Prishtinës: Informacioni
information@limakkosovo.aero
Zyra:00381(0)385015021214

Të humbura dhe të gjetura
lost.found@limakkosovo.aero
Zyra:00381(0)385015021270
Zyra:00381(0)385015021271

Ankesat
complaints@limakkosovo.aero
Zyra:00381(0)385015021041

Po shkoni në Greqi

Aeroporti i Korfuzit “Ioannis Kapodistrias”

Vizitoni web faqen
www.cfu-airport.gr

Merrni informacion në kohë reale për 12 orët e ardhshme
Ardhjet & Nisjet

Si të arrini në aeroport
Për në & Nga aeroporti

Kontaktoni aeroportin
Formulari i kontaktit

Orari i punës
24/7

Këto janë linjat DIREKTE për dhe nga Shqipëria:

Nga Kompania Webfaqja
Ljubljana / Munich / Frankfurt Adria Airways/JP www.adria.si
Beograd Air Serbia/JU www.airserbia.com
Roma / Milano Malpensa / Torino / Bari Alitalia/AZ www.alitalia.it
Vienna Austrian Airlines/OS www.austrian.com
Roma / Milano/ Bologna / Genova / Pisa / Venezia / Verona / Perugia Blue Panorama Airlines /BV www.blue-panorama.com
London Gatwick British Airways/BA www.britishairways.com
Köln / Stuttgart Eurowings/EW www.eurowings.com

Budapest

WizzAir/W6 www.wizzair.com
Brussels Jetairfly/JAF www.jetairfly.com
Frankfurt Lufthansa/LH www.lufthansa.com
Firenze/ Milano Malpensa  / Perugia / Ancona  / Rimini / Treviso / Verona / Genova AlbaWings www.albawings.com
Prague Smartwings/QS www.smartwings.com
Istanbul Turkish Airlines/TK

Pegasus Airlines /PC

www.turkishairlines.com

www.flypgs.com

Paris / Amsterdam Transavia/HW www.transavia.com
Verona Volotea/V7 www.volotea.com